Varmepumpe

Montering og service på varmepumper

Rør og Varme AS er et rørleggerfirma som kan hjelpe til med bygging av varmeanlegg i nybygg og rehabilitering av varmeanlegg i eldre bygg med hjelp av varmepumper.
Et område vi har jobbet med er å bytte ut gamle fyrkjeler med varmepumper. Gamle fyrkjeler er ofte ikke lenger optimale varmekilder med tanke på miljø, sikkerhet og økonomi. Derfor kan det være lurt å bytte ut en gammel og slitt fyrkjele med en ny varmepumpe.
Vi sørger for alt det praktiske rundt selve arbeidet med å bytte ut en gammel fyrkjele og montere inn en varmepumpe som kan basere seg på ulike energikilder. Vi benytter varmepumper som benytter seg av uteluften som oppvarming. Dette kalles for et luft/vann system (luft/vann varmepumpe)
Vi benytter også varmepumper som benytter seg av jordvarme fra et borrehull. Dette kalles for et veske/ system (vann/vann varmepumpe)
Disse systemene kan kobles opp mot eksisterende radiatorer eller benyttes som varmekilde for vannbåren gulvvarme. Sammen med utskifting av gamle oljefyrer til nye varmepumper er det også vanlig å skifte ut gamle radiatorer og radiatorkraner.
Våre kunder befinner seg i all hovedsak i Oslo og Akershus og består både av privatkunder og bedriftskunder.
Kontakt oss gjerne her for mer informasjon om varmepumper i Oslo og Akershus.